Καλώς Όρισες στη MyTeam.gr

Κάνε τις αγορές σου μέσα από την MyTeam και στήριξε την ομάδα σου με 2 απλά βήματα:

1) Κάνε εγγραφή και 2) Πάρε το κουπόνι και κάνε τις αγορές σου.

Δημιουργία Λογαριασμού

“The BrandStore Καλωσόρισες στην MyTeam.gr”

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την έναρξη συνεργασίας μας με μια απο τις κορυφαίες εταιρείες στον τομέα των κοσμημάτων και των ρολογιών την ” The Brand Store?⌚️

Η ενασχόληση της οικογένειας Αργυρόπουλου με τα ρολόγια και τα κοσμήματα, ξεκίνησε από πολύ νωρίς. Αρχικά καταστρέφοντας τα από την περιέργεια και την θέληση για εξερεύνηση και αργότερα επισκευάζοντας τις ζημιές που έκαναν οι ίδιοι και οι φίλοι τους.

Ο εθισμός στα «έργα τέχνης χειρός», όπως τα χαρακτήριζε ο κ. Ιωάννης Αργυρόπουλος, δεν άργησε. Στα χρόνια που πέρασαν, κατόρθωσε να κάνει το χόμπι επάγγελμα, ανοίγοντας το πρώτο κατάστημα το 1969 στην πόλη των Γιαννιτσών, μένοντας πιστός στη γενέτειρα του.

Η εμπλοκή και της υπόλοιπης οικογένειες έμοιαζε να είναι αναπόφευκτη, καθώς ο «διάδοχος», έδειξε από πολύ νωρίς την αγάπη του για τα ρολόγια και τα κοσμήματα.

Έτσι το 1984 δημιουργήθηκε και δεύτερο κατάστημα, με τη συμμετοχή του κ. Θεόφιλου Αργυρόπουλου. Το τρίτο, υπερσύγχρονο, δυόροφο μαγαζί, άνοιξε τις πόρτες του για τον κόσμο το 1997, ενώ το brand “The Brands Store” ιδρύθηκε 17 χρόνια αργότερα (2014), στεγαζόμενο σε δικό του χώρο και έχοντας τον Γιάννη ως συνεχιστή της οικογενειακής παράδοσης.

Η θέληση της οικογένειας Αργυρόπουλου να μοιραστεί την αγάπη και τη γνώση της για τα ρολόγια και τα κοσμήματα, αποτέλεσε την αφορμή για την δημιουργία του ηλεκτρονικού καταστήματος The Brands Store, ανοίγοντας τις πόρτες του σε ολόκληρη την Ελλάδα το 2014.

Το πάθος του κ. Θεόφιλου ήταν ο καταλυτικός παράγοντας για την εμπλοκή της υπόλοιπης ομάδας στο εγχείρημα, καθώς από τις πρώτες κιόλας συναντήσεις κατόρθωσε να το μεταδώσει σε όλους, κολλώντας μας την ”ασθένεια την ωρολογοποιίας και της χρυσοχοΐας“.
(Πηγή: https://www.thebrandstore.gr/about)

Μπορείτε να τους βρείτε στο https://www.thebrandstore.gr/

The Brand Store καλωσήρθες στην οικογένεια της MyTeam.gr

#MyTeam #ThePowerOfTeamIsYou #TheBrandStore #Jewerly #Watch

Τα νέα μας

Περισσότερα

Ακολούθησε μας!

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΟΥ

Εγγραφείτε στο Newsletter
μας για προσφορές και κουπόνια!