Καλώς Όρισες στη MyTeam.gr

Κάνε τις αγορές σου μέσα από την MyTeam και στήριξε την ομάδα σου με 2 απλά βήματα:

1) Κάνε εγγραφή και 2) Πάρε το κουπόνι και κάνε τις αγορές σου.

Δημιουργία Λογαριασμού

Ποιοι είμαστε

Η οµάδα ανθρώπων πίσω από την MyTeam, ενώνει τον Φίλαθλο µε τον Έµπορο/Επιχειρηµατία και την αγαπηµένη του Οµάδα. Με όφελος και των τριών: εκπτώσεις για τον Φίλαθλο (καλύτερες τιµές), ανάπτυξη εργασιών για τον Έµπορο/Επιχειρηµατία και έσοδα στα Αθλητικά Σωµατεία.

Δήλωσε την ομάδα που υποστηρίζεις με μια εγγραφή.

Διάλεξε το εκπτωτικό κουπόνι
που σε ενδιαφέρει.

Μεταφέρσου στο eshop.

Ολοκλήρωσες την διαδικασία!
Στήριξες την αγαπημένη σου ομάδα!

Πραγματοποίησε την αγορά σου συμπληρώντας
το κουπόνι στο ταμείο του eshop.

Η Φιλοσοφία μας

Η Ιδέα MyTeam

Η MyTeam γεννήθηκε σαν ιδέα όταν σαν γονείς ασχοληθήκαμε με σωματεία ερασιτεχνικού αθλητισμού λόγω κυρίως των παιδιών μας. Αλλά και από αγάπη προς τον Αθλητισμό, αναγνωρίζοντας σε αυτόν έναν πολύ σημαντικό ρόλο στην διαμόρφωση χαρακτήρα τόσο στα παιδιά όσο και στους ενήλικες.

Διαπιστώσαμε ότι κοινό γνώρισμα των Ερασιτεχνικών Αθλητικών Φορέων είναι η οικονομική στενότητα η οποία δυσκολεύει σημαντικά την διαχείρισή τους, την ανάπτυξη και συχνά καθορίζει την ύπαρξή τους.

Όσοι από εμάς παρακολουθούν τα δρώμενα και στον χώρο του Επαγγελματικού Αθλητισμού (Π.Α.Ε., Κ.Α.Ε., Τ.Α.Π. κλπ) βλέπουμε και εδώ να εμφανίζονται συχνά (και διαχρονικά) οικονομικά προβλήματα, τα οποία στην ουσία καθορίζουν (και έχουν καθορίσει) την πορεία πολλών ιστορικών Ομάδων. Τα παραδείγματα πολλά και όλων των χρωμάτων.

Η ιδέα ήταν τόσο καινοτόμα που άρεσε σε πολλούς, αλλά λίγοι πίστεψαν ότι θα μπορούσε να λειτουργήσει. Και όμως, είναι τόσο απλό . . .

Η ομάδα ανθρώπων πίσω από την MyTeam (Sports Team IKE, ΑΦΜ:801122814, Γ.Ε.ΜΗ.:149623006000) ενώνει τον Φίλαθλο με τον Έμπορο/Επιχειρηματία και την Αγαπημένη του Ομάδα. Αυτή η καρποφόρα συνέργια θέλαμε να αντικατοπτρίζεται και στο εταιρικό μας λογότυπο με τους τρεις κύκλους.

Η δύναμη της ομάδας σου… είσαι εσύ!

Ποιοι είμαστε
για τον Φίλαθλο

Η MyTeam.gr δίνει την δυνατότητα σε αυτόν που κάνει εγγραφή σαν φίλαθλος μια ομάδας να έχει την ευκαιρί να πραγματοποιεί τις καθημερινές του αγορές με έκπτωση απο τα συνεργαζόμενα ενώ παράλληλα να ενισχύει την αγαπημένη του ομάδα με ισόποσο ποσό. (Όροι Χρήσης)

Ποιοι είμαστε για τον
Έμπορο/Επιχειρηματία

Για τα συνεργαζόμενα eshop παρέχεται διεύρυνση του πελατολογίου τους καθώς και αύξηση της κερδοφορίας τους. Το οπαδικό κίνητρο προσφέρει πιστούς πελάτες και υψηλή επισκεψιμότητα σε ένα εξατομικευμένο προφίλ επιχειρηματία/εμπόρου που του παρέχεται ΔΩΡΕΑΝ! (Επικοινωνία με MyTeam)

Ποιοι είμαστε για τον
Αθλητικό Φορέα

Η MyTeam συσπειρώνει  τους φιλάθλους γύρω απο την ομάδα στηρίζοντας την οικονομικά και καθιστώντας την αυτόνομη με κύρια βάση το πάθος και την αγάπη των οπαδών της. (Επικοινωνία με MyTeam)

Τα νέα μας

Περισσότερα

Ακολούθησε μας!

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΟΥ

Εγγραφείτε στο Newsletter
μας για προσφορές και κουπόνια!