Καλώς Όρισες στη MyTeam.gr

Κάνε τις αγορές σου μέσα από την MyTeam και στήριξε την ομάδα σου με 2 απλά βήματα:

1) Κάνε εγγραφή και 2) Πάρε το κουπόνι και κάνε τις αγορές σου.

Δημιουργία Λογαριασμού

” 9 δισ. Προβλέπεται ο Τζίρος στο Ηλεκτρονικό Εμπόριο το 2019 “

” Η ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ”

” Όπως ήταν αναμενόμενο ακολουθώντας την εξέλιξη της τεχνολογίας και την ανάπτυξη του ηλεκτρονικού εμπορίου ο καταναλωτής αρχίζει να αλλάζει την συμπεριφορά του για τις καθημερινές του αγορές στρέφοντας την προσοχή τους στα eshops. Μια αναμενόμενη εξέλιξη μιας και τα πάντα σε λίγα χρόνια θα γίνονται μέσω ίντερνετ. 

  Το 2017 ο τζίρος απο το ηλεκτρονικό εμπόριο έφτασε στα 4,5 Δισ. με μόλις 7.000 καταστήματα πανελληνίως. Σε μια χώρα που στο τομέα internet ακόμα δεν έχει εξοικιωθεί πλήρως γεγονός που οφείλεται στο ”χάσμα γενεών” που υπάρχει αυτή τη στιγμή στη χώρα μας.

Το 2019 κλείνει η χρονιά  κυρίως με τις ηλικίες απο 17-35 να χρησιμοποιούν το ίντερνετ για αγορές μέσω διαδικτύου φτάνοντας ένα ποσοστό της τάξης του 65% συγκριτικά με άλλα άτομα της ηλικίας τους που πραγματοποιούν τις αγορές τους απο φυσικά καταστήματα. Μεγάλο ωστόσο ενδιαφέρον προκαλεί η αύξηση προσέγγισης των μεγαλύτερων ηλικιών που απο το 15% που ήταν τα προηγούμενα χρόνια να αγγίζει το 30% πλέον και να δημιουργεί ραγδαία ανάπτυξη στο ηλεκτρονικό εμπόριο. Ηλικίες που βρίσκονται μέσα στο ποσοστό αυτό είναι απο 40-65. 

Σύμφωνα λοιπόν με τα παραπάνω στατιστικά που προκύπτουν απο στατιστικές εταιρείες (ιδιωτικές,κρατικές) αλλά και απο έρευνα που πραγματοποίησε η ομάδα της ”MyTeam” η οικονομία αρχίζει να ”γέρνει” προς το ηλεκτρονικό εμπορίο. 

H MyTeam δημιουργώντας τον ”συνδετικό κρίκο” ανάμεσα στο ηλεκτρονικό εμπόριο και τον αθλητισμό έρχεται να ενισχύσει τις ομάδες που αναζητούν οικονομικούς πόρους και να αυξήσει το πελατολόγιο των εμπόρων μέσω της καταναλωτικής συμπεριφοράς των φιλάθλων.”

 

Τα νέα μας

Περισσότερα

Ακολούθησε μας!

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΟΥ

Εγγραφείτε στο Newsletter
μας για προσφορές και κουπόνια!