Καλώς Όρισες στη MyTeam.gr

Κάνε τις αγορές σου μέσα από την MyTeam και στήριξε την ομάδα σου με 2 απλά βήματα:

1) Κάνε εγγραφή και 2) Πάρε το κουπόνι και κάνε τις αγορές σου.

Δημιουργία Λογαριασμού

“Πόσοι είναι οι φίλαθλοι κάθε ομάδας”

“ΝΟΥΜΕΡΑ ΠΟΥ ΑΛΛΑΖΟΥΝ”

Ναί είναι νούμερα που αλλάζουν μιας και οι ομάδες μιλώντας πάντα για την Ελλάδα προσαρμόζονται σε νέα δεδομένα που είτε προέρχονται απο το εσωτερικό του σωματείου (προβλήματα στην διοίκηση, αρνητικά ή θετικά αποτελέσματα) είτε απο εξωγενής παράγοντες που παίζουν το δικό τους ρόλο.

Πολλές δημοσκοπήσεις έχουν γίνει και πολλά διαφορετικά αποτελέσματα έχουν υπάρξει. Ο κόσμος πάντα αντιδρούσε σε αυτές τις δημοσκοπήσεις διότι κάνενας φίλαθλος δεν ανέχεται οτι η ομάδα του έχει το λιγότερο κοινό απο κάποιο άλλο σωματείο, κάτι που αποδεικνύει την μεγάλη αγάπη που έχει ένας φίλαθλος για την ομάδα του.

Ωστόσο η απορία αυτή θα μείνει άλυτη; Έχει μεγάλο ενδιαφέρον να μάθουμε ποιό σωματείο έχει το περισσότερο κόσμο ανεξαρτήτως τίτλων και διακρίσεων και παραδείγματα τέτοιου είδους συνθήκης υπάρχουν πολλά, όπως και το οτι μια ομάδα μπορεί να έχει γνωρίσει τον υποβιβασμό και ο κόσμος να μείνει πιστός στην ομάδα του. 

Η MyTeam.gr έχει τον τρόπο να λύσει αυτήν την απορία προσφέροντας εκπτωτικές αγορές για όλους τους φιλάθλους της ελλάδας. Έχοντας ως δεδομένο την κατάλληλη προβολή της MyTeam απο τις ομάδες οι φίλαθλοι με τις περισσότερες αγορές μέσα απο την πλατφόρμα θα δώσουν ένα στατιστικό στοιχείο για το ποιοι είναι οι περισσότεροι φίλαθλοι στην Ελλάδα.

Τα νέα μας

Περισσότερα

Ακολούθησε μας!

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΟΥ

Εγγραφείτε στο Newsletter
μας για προσφορές και κουπόνια!