Καλώς Όρισες στη MyTeam.gr

Κάνε τις αγορές σου μέσα από την MyTeam και στήριξε την ομάδα σου με 2 απλά βήματα:

1) Κάνε εγγραφή και 2) Πάρε το κουπόνι και κάνε τις αγορές σου.

Δημιουργία Λογαριασμού

Το πολυκατάστημα της MyTeam.gr

“Πρόσκληση όλων των ομάδων όλων των Αθλημάτων”

Ομάδες του ελληνικού αθλητισμού,

”Έχοντας γνώση τα οικονομικά προβλήματα που υπάρχουν στον ελληνικό αθλητισμό και βλέποντας την προσπάθεια κάθε αρμόδιου διοικητικού επιτελείου να αναζητήσει οικονομικούς πόρους κυρίως απο χορηγούς οι οποίοι συνήθως δεν έχουν ανταποδοτικότητα ως προς τη χρηματική αξία, δημιουργήθηκε μια ιδέα καταργώντας αυτό το πρώτυπο.

Η MyTeam.gr είναι το εργαλείο όπου μια ομάδα μπορεί να γίνει μια τεράστια οικονομική δύναμη και να κοιτάξει το μέλλον της πιο αισιόδοξα. Έχοντας στο πλευρό της την πραγματική δύναμη του συλλόγου που είναι ο φίλαθλος που κόβει εισητήριο, αγοράζει κάρτα διαρκείας, κάρτα μέλους, προϊόντα της Boutique έχει την δυνατότητα να κάνει ένα βήμα παραπάνω με την MyTeam.gr.

Ήρθε η ώρα να πεί η ομάδα το δικό της “ευχαριστώ” στον λαό της, προσφέροντας του το δικό του πολυκατάστημα όπου θα επωφελείται με εκπτωτικές αγορές για προϊόντα/υπηρεσίες της καθημερινής του ανάγκης και ταυτόχρονα θα στηρίζει την αγαπημένη του ομάδα.

Μια υλοποιημένη ιδέα που όλοι είναι κερδισμένοι (win-win-win) Ομάδα-Φίλαθλος-Eshop, σας προσκαλούμε όλους να ενταχθείτε σε αυτήν την ιδέα γιατί η δύναμη της ομάδας είσαι ΕΣΥ! “

Άναψε το πάθος σου με την MyTeam

Αγοράζω & Υποστηρίζω Αγοράζοντας με το κουπόνι της MyTeam, στηρίζεις οικονομικά την Ομάδα σου.

Διαφάνεια Καταστατική διαφάνεια της MyTeam στη συνέργεια Εμπόρων, Αθλητικών Φορέων και Φιλάθλων.

3 Κινήσεις Κάνεις Εγγραφή,
Επιλέγεις την Ομάδα σου και
Κάνεις τις αγορές σου.