Καλώς Όρισες στη MyTeam.gr

Κάνε τις αγορές σου μέσα από την MyTeam και στήριξε την ομάδα σου με 2 απλά βήματα:

1) Κάνε εγγραφή και 2) Πάρε το κουπόνι και κάνε τις αγορές σου.

Δημιουργία Λογαριασμού

“Η Διαδικασία Παραλαβής Έκπτωσης Και Στήριξης Της Ομάδας Σας”

Μια πολύ εύκολη διαδικασία που δεν απαιτεί πολύ χρόνο ώστε να έχετε την κατοχύρωση του κουπονιού σας και τη οικονομική στήριξη της αγαπημένης σας ομάδας. Πάμε να δούμε ένα ένα τα βήματα:

1ο Βήμα: Μπαίνετε στο www.myteam.gr . Σας ζητείται να κάνετε εγγραφή στο site μας δίνοντας:                                                                                                   α) Την ομάδα που υποστηρίζετε – β) Όνομα(Μπορείτε και Ψευδώνυμο) , Επίθετο (Μπορείτε και Ψευδώνυμο) γ) Email – δ) Κωδικό Πρόσβασης.

2ο Βήμα: Έχοντας κάνει πλέον εγγραφή στο site της MyTeam.gr κατευθύνεστε στην ομάδα που υποστηρίζεται.                                                         (Υποσημείωση: Σε περίπτωση που δεν υπάρχει η ομάδα που υποστηρίζεται επιλέγετε “Άλλο” και αναγράφεται το όνομα της ομάδας που υποστηρίζεται).

3ο Βήμα: Μπαίνοντας στη σελίδα της ομάδας υπάρχει το πολυκατάστημα της ομάδας σας. Εκεί βρίσκονται όλα τα eshops που έχουν προσκομίσει η ομάδα της ΜyTeam σε συνεργασία με την ομάδα. Eshops που μπορεί να προέρχονται είτε απο χορηγούς της ομάδας είτε απο φιλάθλους της ομάδας.

4ο Βήμα: Εφόσον διαλέξετε το eshop απο το οποίο θέλετε να πραγματοποιήσετε αγορά πατάτε το “μπλε πλαίσιο” που αναγράφει “Πάρε το Κουπόνι”. Ύστερα εμφανίζεται ένα διακεκομμένο πλαίσιο όπου είναι η ονομασία του κουπονιού πχ CarSite – MyTeam.

5o Βήμα: Κάνετε “αντιγραφή” το κουπόνι και στη συνέχεια κλικάρετε στο “Mετάβαση στο Site του Εμπόρου”. Μεταφέρεστε στο site του εμπόρου και πραγματοποιείται την παραγγελία την οποία επιθυμείτε.

6ο Βήμα: Κατα την ολοκλήρωση της παραγγελίας (το ταμείο) σας κάνετε “επικόλληση” στο πλαίσιο του εκάστοτε eshop και στη συνέχεια πραγματοποιείται “Εφαρμογή Κουπονιού” . Εκείνη τη στιγμή θα σας εμφανιστεί η φθηνότερη τιμή όπου σας παραχωρεί η ομάδα που υποστηρίζετε. Όσο είναι το ποσό της έκπτωσης τόσο ενισχύειται η αγαπημένη σας ομάδα.

 

Με αυτά τα βήματα ολοκληρώνεται η διαδικασία στήριξης της αγαπημένης σας ομάδας αλλά και η κατοχύρωση της έκπτωσης που δικαιούστε.

Στηρίζουμε και αγαπάμε τον αθλητισμό όπως ο φίλαθλος την ομάδα του.

Τα νέα μας

Περισσότερα

Ακολούθησε μας!

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΟΥ

Εγγραφείτε στο Newsletter
μας για προσφορές και κουπόνια!