Καλώς Όρισες στη MyTeam.gr

Κάνε τις αγορές σου μέσα από την MyTeam και στήριξε την ομάδα σου με 2 απλά βήματα:

1) Κάνε εγγραφή και 2) Πάρε το κουπόνι και κάνε τις αγορές σου.

Δημιουργία Λογαριασμού

“Είμαστε κοντά στους Συλλόγους…Χρηματοδοτούμε τον Αθλητισμό”

Η MyTeam.gr δεν λειτουργεί ουτε φιλανθροπικώς αλλά δεν αποτελεί ουτε χορηγία. Πρόκειται για μια εταιρεία που έχει ως στόχο την ανάπτυξη του Επαγγελματικού και Ερασιτεχνικού Αθλητισμού  μέσω της ανιδιοτελής ανταποδοτικότητας. 

Δημιουργώντας ένα ηλεκτρονικό πολυκατάστημα για κάθε ομάδα ξεχωριστά δίνεται ένα “εργαλείο” στις ομάδες να εντάξουν τους χορηγούς τους στην πλατφόρμα της MyTeam.gr δωρέαν. Με αυτό το τρόπο και τα eshops έχουν κέρδος μέσω της προβόλης τους στην πλατφόρμα της MyTeam και οι ομάδες έχουν τα έσοδα που τους αναλογούν απο την πραγματική τους δύναμη που είναι οι φίλαθλοι.

Οι φίλαθλοι έχουν πολλές μορφές. Κάποιοι είναι μαθητές, φοιτητές που έχουν γαλουχιστεί απο τους γονείς τους και υποστηρίζουν μια ομάδα μαθαίνωντας την ιστορία της μέσα απο τα χείλη των γονιών τους. Έχουν μάθει την τεχνολογία απο μικρά παιδιά και αυτό τους κάνει ενεργούς χρήστες του διαδικτύου. Άρα μιλάμε για μια μεγάλη μάζα ατόμων που είναι υποψήφιοι αγοραστές του ίντερνετ. Υπάρχουν οι νέες γενιές που έχουν μεγαλώσει με το ίντερνετ και βιώνουν την ανάπτυξη του κατα την διάρκεια της ζωής τους. Κάποιοι είναι γονείς κάποιοι ελεύθεροι επαγγελματίες , υπάληλλοι,άνεργοι (δυστυχώς) ή κάτοχοι ενός καταστήματος. Έχουν όλοι αυτοί την δυνατότητα να είναι πρωταγωνιστές στην MyTeam είτε ως φίλαθλοι είτε ως κάτοχοι eshop ή καταστήματος είτε ως μέλη μιας ομάδας που πρεσβευέουν τον αθλητισμό εντός ή εκτός χώρας.

Σε μια χώρα όπου στο τομέα της οικονομίας υπάρχει χρόνιο αδιέξοδο η MyTeam δημιουργήθηκε με γνώμονα της εντιμότητα,την αγάπη για τον αθλητισμό την εμπιστοσύνη στην συνεργασία. Με φανερές όλες τις διαδικασίες σας προσκαλούμε στην οικογένεια της MyTeam.gr

Τα νέα μας

Περισσότερα

Ακολούθησε μας!

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΟΥ

Εγγραφείτε στο Newsletter
μας για προσφορές και κουπόνια!